CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse

Cryolipolyse (‘het bevriezen van vetcellen’) is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is voor contourverbetering; al na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Dit bereiken wij doordat na dat wij de vetcellen bevroren hebben gebruik maken van medische cavitatie.

Lees verder...

Medische cavitatie

Ultra Cavitatie gecombineerd met 6 mhz RF is de nieuwste Cavitatie apparatuur die gebruik maakt van de meest geavanceerde technologie, deze techniek noemen we stabiele of medische Cavitatie.

Het combineert de voordelen van ultrasoon, Cavitatie en RF. De Ultra Cavitatie maakt gebruik van het ultrasound Cavitatie effect om luchtbellen te veroorzaken rond de vetcel membranen om deze te breken. (Het cement dat de vetcellen bijeenhoudt verdwijnt).

Lees verder...

S.R.F.

Onze AB-medical S.R.F. laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie.

Deze energie dringt door in de afgekoelde epidermis en dringt diep door in de dermis, verhoogt daar de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en het onderhuidse weefsel, daardoor verstrakt en krimpt het weefsel direct, tevens stimuleert het de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn, en zorgt voor stimulatie van, huideigen Hyaluron en Peptiden.

Lees verder...

Lipo-Laser

Lipo-Laser is een behandeling die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de cliënt te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden.

Lees verder...