content image

DEVEE RETINOL

Pro-retinol voor mooie, jeugdige huid.
Het anti-rimpelextract pro-retinol staat voor huidvernieuwing, voor vorming van nieuwe cellen, voor collageensynthese en daarmee voor een jeugdige uitstraling van de huid in zijn geheel. De vier producten bevatten allemaal het Devee Retinol Vitanol Biocomplex, dat dankzij een innovatief transportsysteem al meteen bij het aanbrengen van het product waardevolle vitamine A op de huid afgeeft. En wel net zoveel als de huid nodig heeft. Het spoort de fibroblasten, het steunweefsel van de huid, aan om weer actief te worden. Zelfs verslapte cellen kunnen herstellen. 
De huid die door het natuurlijke verouderingsproces en door uv licht dunner is geworden, wordt weer steviger en kan het waardevolle laag en hoogmoleculaire hyaluronzuur van Devee producten opslaan. Het huidweefsel wordt elastischer dankzij de effectieve werking van Retinol ziet uw huid er jonger uit.

content image

DEVEE CAVIAR

Luxe verzorging met waardevolle werkstoffen en fijne geur.
Eersteklas, qua inhoud, soepel vloeiende texturen tot het design aan toe, luxe kaviaar-extracten een anti-rimpelcomplex met ingrediënten uit de zee. Revitaliseren intensief de natuurlijke cel en herstelfuncties van de huid. Mineraalrijke turquoise algen, marien collageen en Bretons plankton zijn uiterst energierijk en geven de centrale huidfuncties nieuwe dynamiek. Dat heeft vooral een uitwerking op de elasticiteit en stevigheid van uw huid. Voor een diepe hydratatie is er niet sbeter dan zuiver hyaluronzuur in laag en hoogmoleculaire vorm regenereert, verstekt en verzorgt het de huid met een uniek, direct anti-aging effect. Exclusieve werkstoffen in combinatie met een maritiem potentieel geven serum en dagemulsie net dat beetje extra. Dankzij de hoge concentratie werkstoffen maken deze unieke producten uw huid gladder en strak. Zo kunt u altijd in luxe uw dag beginnen, met een frisse soepele huid.

Wilt u ook Devee Premium Skin care producten verkopen bij u in uw bedrijf? 

Consument vriendelijke prijs

Hoge winstmarges

Duitse kwaliteit

Luxe verpakkingen

Bel voor meer informatie 085 486 7694