Producten voor microneedling

content image

Cool down mask 1000gr
Het hydraterende peel-off masker geeft een intense afkoeling dankzij de extra toegevoegde menthol. De algehele structuur verzacht en verzorgt de gestreste huid. Dit masker is perfect voor gebruik na een speciale behandeling zoals needling, peeling of dermabrassie. Verzorgt en verkoeld de huid die geleden heeft door de zon. De Spirulina algen in poedervorm zijn rijk aan vitamine, als een krachtige anti-oxidant vecht het tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. 

content image

Hyaluron serum 100ml
Een intensief verzorgende serum concentratie, dit anti-aging product bevat een buitengewone hoge concentratie hyaluroniczuur. De positieve effecten zijn snel zichtbaar en voelbaar na het aanbrengen. Het serum bevat ook Ureum wat de vocht vasthoudende werking verbeterd in de bovenste huidlaag. Voedzame componenten zoals Allantoïne en Panthenol ronden deze moderne samenstelling af en zorgen voor een fris, vitaal en goed verzorgde huid.

content image

Hyaluron Protection cream 100ml
Extreem hoogwaardige, lichte huidverzorgings crème met een anti-age factor (UVA), ideaal te gebruiken als verzorging, met name na een needling behandeling. Het viervoudig hyaluron zorgt voor intensieve hydratatie waardoor de rimpels van binnenuit worden opgevuld. Terwijl de huid beschermt wordt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en schade door UVA straling. Bevat geen geur of kleurstoffen bevat ook geen paraffine en parabenen.

content image

Derma-pen cosmedisch/ medisch
Onze Derma-pen kan zowel cosmedisch als medisch gebruikt worden. Wordt geleverd met twee accu's een oplader en een snoer. De pen genereerd absoluut geen krachtverlies door het gebruik van de lithium accu, daardoor heeft u alle vrijheid tijdens de behandeling. De naald cartridges sluiten perfect aan op de pen. De lengte van de naaldjes kunt u zeer eenvoudig instellen op de pen.

content image

Cleansing gel 250ml
Vetvrije zeer zachte reinigingsgel dat een schuim creëert wanneer deze gel wordt gemengd met water. Speciaal voor reiniging diep in de poriën, reinigt ook de fijne poriën.
De actieve plantaardige stoffenzijn, Pentavitin enTeunisbloemolie voor het verhelderen verfrissen en onderhouden van het gelaat. De natuurlijke beschermlaag van de huid blijft intact en voorkomt daardoor het verlies van extra vocht.

content image

Calming cleansing tonic 250ml
Een alcoholvrije tonic met een bijzondere combinatie van verzachtende actieve ingrediënten. Aloë vera zorgt voor een intensieve hydraterende werking, Betaïne staat bekend om zijn vochtvasthoudend vermogen, terwijl D-panthenol met succes een ongelijke geïriteerde gelaatskleur verzacht. Calcium verstekt de algehele veerkracht van de huid.

content image

Enzym Peel 30 amp elk 2ml
Enzym-peeling voor de reiniging van alle poriën, heeft een zacht diepe reiniging en verfijnt de huid. De enzymen maken voorzichtig de binding los tussen de dode huidcellen in de bovenste laag zodat de bovenste dode cellen voorzichtig verwijderd worden. Het regeneren van de cellen wordt hierdoor gestimuleerd.

content image

Hyaluron Booster 3 amp elk 4ml
Deze intensieve, effectieve anti-aging formule heeft een zeer hoge concentratie hyaluroniczuur (vier keer de concentratie van gewone hyaluron). Zorgt voor een aanzienlijk diepe hydratering. Het geeft de huid intensieve ondersteuning bij het regenereren van de huid. Met zijn botox-achtige effecten, Argireline, en Syn-Ake die helpen om oppervakkige en expressie rimpels te verminderen. Gebruik van de lift-mee needling techniek zorgt dat de concentratie diep doordringt in de huid waardoor deze optimaal gevuld wordt van binnenuit. (Nanotechnologie)