S.R.F.

S.R.F. ( Stabiele radiofrequentie) incl. krachtige (Electroporation)

 

S.R.F van AB-Medical

* Monopolair

* Genereert een hoog stabiel vermogen en is traploos instelbaar.

* Kan zowel de Joules als de Wave apart instellen ( gepatenteerd )

* Heeft 1 behandelstuk met 5 verwisselbare behandelkoppen.

* Heeft een zeer duidelijk kleuren LCD touchscreen, en de software is meertalig, waardoor het apparaat makkelijk is te bedienen

* Heeft een medisch CE keurmerk en is FDA goedgekeurd.

* Kan zowel met de hand als met de voet worden bediend.

* Heeft een uitstekende koeling voor het apparaat zelf, en een geïntrigeerde koeling voor de behandelkoppen. ( -5 graden Celsius ), waardoor de behandelingen zeer prettig aanvoelen, ook als men op hoog vermogen werkt.

Toepassing

A. Monopolair RF
(stimulatie van collageen, huideigen hyaluron, Peptiden, elastineproteine)

1 Gezichtshuid: wordt verfrist / verjongt / gelift / conditie verbeterd en rimpels verzachten
2 Huid van de onderkaak en de nek: Verstrakt/gelift
3 Decolleté lijnen: Vervagen
4 Lijnen tussen de lip en de neus: Verminderen
5 Behandelen van cellulitis.

B.  (Electroporation)  op een zeer krachtig RF basis principe.

De nieuwste apparatuur op dit moment betreft de Perfect Age SRF Electroporation. Het unieke aan dit apparaat  zit in het moederboard met een vermogen van maar liefst 1600 watt, gecombineerd met een lithium accu voor stabiliteit. Die stabiliteit garandeert optimale kwaliteit en veiligheid. Het gaat om electroporation, op een zeer krachtige RF basis, voor het naaldloos inbrengen van hoogwaardige huidverbeterende producten in de huid zoals hyaluronzuur , Botox e.d. Het is een geweldig alternatief voor de injectienaald.

Met de zeer krachtige electroporation beschikt de salon over een behandel techniek die zijn gelijke nog niet gevonden heeft omdat tijdens de behandeling de werktemperatuur steeds kan worden gepast. De Joules en de Wave kunnen afzonderlijk bediend worden. Daardoor blijft de structuur intact van de producten die de behandelaar inbrengt. De producten komen bovendien precies op de plaats waar de behandelaar ze wil hebben om hun werk te doen. Dit apparaat heeft dus een dubbele werking. De Cliënt verkrijgt hetzelfde effect als met een injectie.”

Wat is radiofrequentie?

Radiofrequentie (RF) is een bepaald type elektriciteit. De elektriciteit die u thuis gebruikt komt overeen met een frequentie van 50 hertz per seconde. In RF is deze frequentie veel hoger, namelijk 500.00 hertz per seconde.

Deze methode wordt, bv bij de bestrijding van pijn, al meer dan 20 jaar gebruikt.

Wat is het werkingsprincipe van de S.R.F.?

Onze AB-medical S.R.F. laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie.

Deze energie dringt door in de afgekoelde epidermis en dringt diep door in de dermis, verhoogt daar de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en het onderhuidse weefsel, daardoor verstrakt en krimpt het weefsel direct, tevens stimuleert het de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn, en zorgt voor stimulatie van, huideigen Hyaluron en Peptiden.

Het effect is een strakke frisse huid en het doen verdwijnen van rimpels.

Elk huidtype en elke huidskleur kan behandeld worden. Na de behandeling is er geen sprake van littekens of verbrande huid en/of rode zwellingen.

AB-medical S.R.F. biedt een therapeutisch/ medisch effect met de kortst mogelijke behandelduur op een veilige manier. Er is geen verdoving nodig. Cliënt kan na de behandeling gewoon weer verder gaan met de dagelijkse bezigheden. Na elke behandeling is er een zichtbaar resultaat: voor een langdurig resultaat zijn er echter meerdere behandelingen nodig. Het effect houdt circa 3-6 maanden aan, al naar gelang de gekozen behandeling.

De AB-medical S.R.F. geldt als beste niet operatieve therapie-methode voor het verminderen van rimpels en het verjongen/ verstrakken en liften van de huid met de kortst mogelijke behandeltijd en de langst bewezen werking.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Normaal gesproken zijn 5 tot 10 sessies nodig. De behandeltijd hangt echter af van de huidaandoening/ conditie en de energie die u gebruikt. De meeste cliënten krijgen echter al een zichtbaar effect na Eén behandeling.