CRYOLIPOLYSE

Verbeter uw lichaamscontouren met:

Cryolipolyse (‘het bevriezen van vetcellen’) is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is voor contourverbetering; al na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Dit bereiken wij doordat na dat wij de vetcellen bevroren hebben gebruik maken van medische cavitatie (zie uitleg).

Gedurende de tweede en derde behandeling kan de vetlaag 30% tot 40% worden verminderd*. Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot - 5˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De bevroren vetcellen worden door deze behandeling afgebroken ,en worden op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen. Mocht uw huid onverhoeds toch verslappen dan lossen wij dit op tijdens de behandeling dmv radio frequentie. 

De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. 

content image
content image

Hoe gaat een Cryolipolyse behandeling in zijn werk?
De behandeling is eigenlijk 2 behandelingen in 1. Eerst worden de vetcellen bevroren en vervolgens worden de vetcellen bewerkt met medische cavitatie waardoor  een dubbele werking ontstaat. Het bevriezen van de vetcellen duurt tussen de 15 rn 20 minuten, de medische cavitatie duurt maximaal 15 minuten. Dus voor een buikzone bent u maximaal 60 tot 70 minuten kwijt.

Een kuur bestaat uit vier behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Voor meer informatie loop even binnen, of bel ons.